En kolibris liv

En kvinna sitter på en buss och tittar ut genom fönstret. Hon har ett bandage om örat.

Korea 1994. Under sommaren har Sydkorea drabbats av Fotbolls-VM-febern och Nordkorea sörjer den nyligen avlidne diktatorn.

Eunhee ser allt detta i förbifarten, när hon dagdriver igenom Seoul. Överallt är hon en outsider, i skolan är klasskamraterna tråkiga, hemma bråkar föräldrarna och hennes bror slår henne. Ingenting berör henne förutom när en ny lärare från Kina anländer. Sommaren som såg ut att bli en vanlig tråkig sommar kommer förändra allt.

Land: Sydkorea 2019

Regi: Bora Kim

Tid: 130 minuter

Åldersgräns: 11 år

Intima Biografteatern

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

18 november 2020

Filmmuseet

80 kronor

Biljetter

Enklast är att köpa biljetter hos Nortic, men det går att köpa dem över disk i vår reception. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken per visning.

OBS: Filmen visas vid två tillfällen. Köp biljett till rätt visning.

Medarrangörer

ABFs logotyp. Texten ABF i en oval.
Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.