The Audition

Närbild på en kvinna.

Anna är lärare på musikkonservatoriet i Berlin. Till skillnad från hennes kollegor ser hon stor potential hos den unge Alexander.

Hon tar honom under hennes vingar och lägger allt krut på att träna upp honom. Nedräkningen till det viktiga intagningsprovet har börjat.

The Audition är ett kraftfullt musikdrama om en beslutsam fiollärare som gör allt i sin makt för att förverkliga sin unga elevs potential. Nina Hoss(Phoenix, Homeland) levererar med absolut tonträff en av sina bästa rollprestationer någonsin och prisades nyligen som bästa skådespelerska på filmfestivalen i San Sebastian och på Stockholms internationella filmfestival 2019.

Land: Tyskland 2019

Regi: Ina Weisse

Tid: 90 minuter

Åldersgräns: 11 år

Intima Biografteatern

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

04 november 2020

Filmmuseet

80 kronor

Biljetter

Enklast är att köpa biljetter hos Nortic, men det går att köpa dem över disk i vår reception. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken per visning.

OBS: Filmen visas vid två tillfällen. Köp biljett till rätt visning.

Medarrangörer

ABFs logotyp. Texten ABF i en oval.
Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.